1/2 su bardagi misir unu (corn meal)
1/2 su bardagi glutensiz in (veya normal in)
1/2 tatli kasigi karbonat
1/2 tatli kasigi tuz
1/2 su bardagi elma puresi
1/2 su bardagi soya sutu veya normal sut
4 corba kasigi seker
2 corba kasigi sivi yag
- Butun malzemeleri karisitiriyorsunuz. Yagi en son ekleyin
- Yaglanmis muffin kaplarina dokuyorsunuz (6 buyuk)
- Firini 160 dereceye isityorsunuz (325 fehreneight)
- 30-35 dakika pisiriyorsunuz
- Afiyet olsun
Şule'ciğim tekrar bloğuna güzel tariflerinle dönmene sevindim, arayı çok açmıştın. :( ekmek çeşitlerini severim mısır da bizim Karadeniz'de çok sevilir malum Karadenizliyiz ya:) eline sağlık canım mutlaka denemek isterim. Kızının vegan olduğunu bilmiyorum tebrik ediyorum valla ben yapamıyorum peynirdi, yumurtaydı yiyorum:(((
ReplyDeleteSevgiler
Mujdecim. Hakikaten cok ara verdim bu sefer. Hayat iste. Canim buyuk kizim son bir senedir vegan. Aslinda yumurta, peynit, sut yemesini istiyorum. Yemek meselesinde cok zorlaniyorum :-). Sevgiler
Delete