1 paket donmus ispanak (300 gr)
veya 400 gr. ispanak (az miktar yagda pismis)
1 paket krem peynir (250 gr)
1 su bardagi eksi krem (sour cream)
1 su bardagi mayonez
1 paket Knorr swiss sebze veya baharat corbasi
(ben butun paket corbayi kullanmiyorum cunku cok tuzlu oluyor. 1/2 paket yeterli)
- Eger taze ispanakla basliyorsaniz, ispanaklari yikayin, ince dograyin ve az yagda pisirin.
- Eger buzlu ispanak kullaniyorsaniz buzlukdan cikartip iyice kuru olmasini bekleyin
- Corba haric butun malzemeleri robottan gecirin.
- Corbayi azar azar ekleyip istediginiz tada gelinceye kadar ekleyin. Bence 1/2 paket yeterli.
- Ispanakli aparatifin uzerini strec ile kapatip bir gece buz dolabinda bekletin
- Servis yapacaginiz zaman bir ekmegin icini oyup icerisine ispanakli apetizeri dokun veya kraker, pide ile servis yapin. Arzu ederseniz havuc ile de servis yapabilirsiniz.
No comments:
Post a Comment