isteataturk.com

Wednesday, May 22, 2013

DISNEYWORLD FLORIDA

1 aydir hicbirsey yazmadim.  Sizleri ziyarete geldim.  Notlar biraktim ama kendi sitemi ihmal ettim.  Dogrusunu soylemek gerekirse mutfagimi da ihmal ettim uzun zamandir.  Heves ve istahimiz yoktu.  Biraz moral almak icin Floridaya Disneyworld ziyaretindeyiz su anda.  Ben ve kucuk kizim Serah, Arkadasim Peri ve onun bir kizi ve oglu, Dostbahcesinden lezzetler arkadasimiz Emelin oglu Deren.  6 kisilik bir grup, 5 gunlugune gezmeye geldik.  Malesef sizlerle paylasabilecegim birseyler yemedim ve gormedim.  Bildiginiz hamburger, sosis gibi fastfoodlardan baska birsey yok parklarda.  Nasil geciyor diye soracak olursaniz.  Buraya son gelisim (bundan 17 sene cocuklarim kucukkendi), daha eglenceli olmustu.  Yani hatirladigimdan degisik buldum.   Daha fazla showlar bekliyordum.  Belki sezon disinda geldigimizden dolayi fazla showlar yoktu.   Onun disinda,  hava durumu bakimindan sicak olusu harika ve cocuklarin keyfi yerinde olusu da guzel.  Peki sorun ne?  Yorgunluk!  Genclere ayak uydurmak bayagi zor.  Yaslanmis oldugumu dusunuyorum.   Bikmadan usanmadan geziyorlar.  Yetismek mumkun degil.  Bu aksam otele dondugumuzde ayaklarim zonkluyordu.  Kuvette ayaklarimi suya bastim, dusumu aldim.  Bir de aspirin ve uyku insallah yarina birseyim kalmaz.  Yarin burada son gunumuz.  Esimden aldigim habere gore Toronto 5 derece olacakmis dondugumuz gun.  Yarin sabahi havuzda D vitamini depolayarak gecirecegiz, aksama da yine parklara gidip tatilimizi havai fisekleri showu ile bitirmeyi dusunuyoruz.  Saglicakla kalin.

18 comments:

  1. kaybın acısı bitmez ,ama sonuçta yaşamak zorundayız ,çok güzel moral bulma gezi yapmışınız .Umarım güç ve ilham toplarsın ,iyi eylenceler canım benim.

    ReplyDelete
  2. Çocukların mutluluğunu görmek bütün yorgunluğa bedel bence. Sizin Canada küresel ısınmadan etkilenmiyor galiba. :)) İstanbul'un bu yaz 45 dereceleri bulacağı söyleniyor. Size bol eğlenceler.

    ReplyDelete
  3. Şuleciğim nihayet sesini duydum:) Hatta mesaj bile yolladım neredesin diye:) Her ne kadar birbirimizi somut anlamda tanımasak da, aşina yüzlerden ses almak bana iyi geliyor. Disneyworld çıkartmanıza bayıldım. Benim kuzuyu da Ağustos'da Fransa'ya götürecek anne ve babası. Bakalım oradakini görünce ne yapacak heyecanla bekliyorum. Zaman her şeyin ilacı biliyorsun. Sevgiler yolluyorum:) Ve havai fişek atıyorum:))) Dönüşün için:)

    ReplyDelete
  4. Şule'ciğim hoşgeldin, sen daha gençsin dur hele:)))ama haklısın gençlere ayak uydurmak insanı yoruyor onlar yorulmuyor ki:))çocuk olmak varmış oralarda:) masal kahramanlarıyla ne güzel:)
    sevgilerimi bıraktım...

    ReplyDelete
  5. Eh sekercim gezdiniz bensiz bensiz ya:( Guzel vakit gecirmenize vede ogluma annelik etmene sevindim:)) Biraksaydin onlari gezseydiler kendileri, ne dolasirsin peslerinde:)) ben gelse idim seninle farkli planlar olurdu ama neysem..birdahakine..cabuk gelin...Iyi yolculuklar olsun..

    ReplyDelete
  6. Iyi eglenceler, sicagi depolayin bence bugunden basladi burasi sogumaya...

    ReplyDelete
  7. Arnavut cigercigim, bu sene Kanadaya yaz gelmiyecek gibi gorunuyor. Ben Agustosda Bodruma gidiyorum. Hadi gel benimle.

    ReplyDelete
  8. Emelcigim. Kendileri de dolasti cocuklar ama cok uzaklar oldugu zaman peslerine dustum tabiiki. Emanet ne de olsa :-) Memnun donerler insallah. Tabii ki sen de olsa idin daha da eglenceli olacakti. Bir dahaki sefere.

    ReplyDelete
  9. Mujdecigim. Cok haklisin buralarda cocuk olmak varmis. Bolluk, gunes, eglence. Cok sanslilar. Sevgiler

    ReplyDelete
  10. Nilguncugum, Aradin neredesin diye sordun. Cok memnun oldum. Iyiki varsin canim. Hakikaten ne guzel arkadasliklar edindik internet sayesinde. Senin kuzucukda cok sevecek Fransaya gittiginde. Kimbilir nasil heyecanla anlatir sana yaptiklarini. Sevgiler.

    ReplyDelete
  11. Ilhan tesekkur ederim eglence dileklerine. Son birkac senedir Kanadada kuresel isinma var diyorduk cunki kislari fazla soguk olmamisti ama acisini bu sene cikartiyor. Saksilara cicek ekmistim. Gecen hafta gece sifirin altina dusunce iceri aldim onlari. Henuz sebzelerimizi de ekemedik. Gec basladigindan daha gec biter belki diye umut ediyoruz. Size 45 derece sicakliklarda kolaylik diliyorum.

    ReplyDelete
  12. Şulem bende 2008 yılında Paristeki disneye gitmiştim kızlarla ve çok eğlenmiştik tabii biz ilk kez gidiyorduk, sen ikinci kez gidince birde yakın zamanda evinizin dostunu kaybettiğinden yeteri kadar keyif alamamışsın. Yinede gençlerle olmak güzel..Çok öptüm seni tatlım...

    ReplyDelete
  13. Yıllar önce Paristekine gitmiştim. Çok ama çok eğlenmiştim. Çocuklar kadar keyif almıştım:)
    Bu arada yaşlılık lafını kabul etmedim. Görmezden geldim. Çünkü daha çok erken yaşlı diyebilmek için kendimize:)
    Ben bu kelimeyi kullanmak için 87 yaşımı bekliyorum:)
    Bu arada ciddiyim, şaka değil:)
    Sevgiler Şule'ciğim...
    Keyfiniz bol olsun canım...

    ReplyDelete
  14. Tesekkur ederim Heyyficigim. Parise hic gitmedim ama gitmek istedigim sehirlerden bir tanesi. Insallah birgun Avrupa seyahati nasip olur cunki Paris disinda Italya, ve Yunanistani da gormeyi cok istiyorum. Almanya, Ingiltere, Iskocya, ve Viyenayi daha evvel ziyaret etmistim. Sevgiler.

    ReplyDelete
  15. Merhabalar.

    Mekan değişikliği, gerçekten insana çok iyi geliyor. Böyle bir imkanı ve fırsatı bulduğunuz için ne mutlu size.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    ReplyDelete
  16. Canım, az önce Emel'den duydum....
    Çok çok üzüldüm, başın sağolsun.
    Sana sabırlar diliyorum ve acını paylaşıyorum Şule'ciğim...
    Nur içinde yatsın canım.

    ReplyDelete
  17. Şulemmmm' Emelden duydum.. Babanı kaybetmişsin. Çojk üzüldüm. Acını paylaşıyorum. Mekanı cennet olsun.. Canım benim..

    ReplyDelete