4 corba kasigi zeytin yagi (2 corba kasigi sebzeler ve 2 corba kasigi et icin)
1/4 su bardagi soy sosu
2 Tbsp. Catalina Dressing (ev yapim tarifi altta)
3/4 tsp. tatli kasigi zencefil
1/2 kg (500 gr) dana eti, incecik kiyilmis
2 corba kasigi nisasta
1 paket. (750 g) buzlukdaki Cin sebzeleri, buzlukdan cikartilip suyu akitilip kurudukdan sonra kullanin
1 sogan, 1 kirmizi pepper, 1 kabak
1 paket Bovril bulyon
1/4 su bardagi su
1/4 su bardagi tuzlu fistik
Karabiber, tuz
- 2 corba kasigi zeytinyagini biraz isitin
- Icersine daha evvelden ince kiydiginiz sogan, kirmizi biber ve kabagi ekleyip biraz yumusayincaya kadar kizartin ve isidan indirin
- Bir baska tavada yine 2 corba kasigi zeytinyagini kizdirin. 2 corba kasigi nisastada incecik kiyilmis etinizi harmanlayin ve zeytinyagina ekleyip kizartin
- Diger buzlukdan cikarttiginiz sebzelerinizi ekleyip yumusayincaya kadar pisirin
- Daha evvel kizartmis oldugunuz sebzeleri de ekleyin
- Bir baska tarafta Soy sosu, catalina sosu, suyu, bulyonu ve de zencefili karistirip uzerine dokun
- Karabiber ve tuzunu ekleyin
- Suyunu biraz cektikden sonra altini kapatin
- Cin makarnasi veya pilav uzerine servis yapin
- En ustune de fistik serpin
2/3 su bardagi zeytin yagi
1/3 su bardagi elma sirkesi
1/2 su bardagi ketchup
2 corba kasigi pudra sekeri
1 tatli kasigi toz seker
1/2 tatli kasigi tuz
1 dis sarimsak
Butun malzemeleri bir kavanoza koyup guzelce calkalayin. Sekerler eriyinceye kadar. Salata uzerine ayrica kullanabilirsiniz. Her kullacaginiz zaman guzelce calkalamayi unutmayin.
No comments:
Post a Comment