2 kilo dana kaburga
1/2 su bardagi ketchup
1 su bardagi bal
1 dolu tatli kasigi sarimsak tozu
3 corba kasigi soya sosu
1 corba kasigi worcestershire sos (Heinz marka)
1 corba kasigi aci sos
tuz, karabiber, 1/2 tatli kasigi toz muskat
- Kaburgalari kemikler halinde kesin
- Biraz yagda hafifce kizartin
- Bir baska kabin icerisinde kecup, bal, sarimsak tozu, muskat, soya sos, worcestershire sosu ve aci biber sosunu karistirip hazirlayin
- Tuz ve karabiber serpip yavas pisiriciye koyun ve uzerine daha evvelden hazirladiginiz sosu dokun
- Yavas pisiricide 5 saat, az isida, pisirin.
- Ben yaninda sehriyeli pilav ve haslanmis misir ve salata ile servis yaptim
kaburgaya bayılırım ama hiç yapmadım:)ellerinize sağlık nefis görünüyor ..
ReplyDeletesevgiler..
oof oof oof eti çok severim ben...
ReplyDeleteenfees..
ellerine sağlık canım...
sevgiler...
Zavalli inek :) birde kemikleri ile pisti ha ..eminim cok lezzetli ve size afiyet olmustur ben gelince sakin yapma :))))
ReplyDeleteGercekten cok hoş bir tarif..
ReplyDeleteAma su eti birde sevebilseydim :((